KRYESORE

Reshjet e shiut shkaktojnë përmbytje në Lezhë, vështirësohet qarkullimi

Reshjet e shiut shkaktojnë përmbytje në Lezhë,

Kanë mjaftuar vetëm pak minuta që reshjet e shiut të shkaktojnë përmbytje në disa zona të Lezhës, ku është bllokuar lëvizja e qytetarëve dhe makinave.

Lagjia “Besëlidhja” në Lezhë, ndodhet në një situatë shumë të vështirë pasi shiu ka përmbytur çdo rrugë të saj dhe është bërë e pamundur për qytetarët dhe automjetet të kalojnë.

Thujase çdo vit Lezha përballlet me situata të tilla si pasojë e mungesës së pastrimeve të kanaleve kulluese.

Ditari politik

Të fundit