Selfie time!

Kryeministri kanadez, Justin Trudea bën një selfie me kryetarin e bashkisë së Londrës, Sadiq Khan, dhe kryeministren e Zelandës së Re, Jacinda Ardern, gjatë takimit të kryeqeveritarëve të Commonwealth-it.

Fotografia: Stefan Rousseau/PA