Selma & Elle

Berlin, Gjermani

Elle Fanning  dhe Salma Hayek mbërrijnë për premierën e filmit “The Roads Not Taken” në Berlinale International Film Festival.

Foto: Franziska Krug/Getty Images for AUDI AG