Shakaja (pa kripë) që bënë izraelitët për konkurruesit në Eurovizion  

Dje është mbajtur nata e parë e Eurovizionit në Tel Aviv në Izrael dhe izraelitet kanë bërë një shaka për konkurrentët e këtij viti.

Në Internet është një tabelë ku shkruan: “I urojmë fat të gjithë konkurrentëve të Eurovizion”.

Por poshtë shkrimit që është anglisht,ka diçka të shkruar dhe në gjuhën hebraike. Me humor shkruhet:

“Bëjmë shaka, i urojmë fat vetëm Kobi Marimit.”

Kobi Marimi është këngëtari që përfaqëson këtë vit Izraelin.