Shoferi i linjës Kombinat-Kinostudio kapet i dehur në timon

Shoferi i linjës së urbanit Kombinat-Kinostudio, është kapur nga policia pasi drejtonte mjetin në efektin e alkoolit.

Sipas policisë drejtuesi i mjetit të linjës Kombinat-Kinostudio, rezultoi në testin e parë 0.22 mg/l dhe në testin e dytë 0.23 mg/l”.

Kontrollet u bënë në funksion të shqetësimeve të qytetarëve për transportin publik, me qëllim parandalimin e aksidenteve rrugore.