Shtrëngim bërrylash

Washington DC, ShBA

Ish zv/ Presidenti Joe Biden dhe Senatori Bernie Sanders takohen para se të fillojnë debatin presidencial për të përmbyllur primaret Demokrate në studiot e CNN.

Foto: Evan Vucci/AP