Suksesi i “Mrekullia në qelinë numër 7”, ndër më të shikuarit në Netflix; flet aktori kryesor

“Mrekullia në qelinë numër 7” fillimisht është publikuar në Turqi, i cili arriti të thyente shumë rekorde shikueshmërie në Turqi. Filmi në Turqi u publikua në mes të tetorit të 2019-ës, ndërkohë në Netflix u publikua më vonë.

Këto ditë është parë një rritje e madhe e shikueshmërisë së këtij filmi, duke u kthyer në një nga produksionet më të shikuar në platformën e Netflix në të gjithë botën.

Aras Bulut Iynemli është aktori kryesor që luan rolin e “Memos” dhe nuk është një emër i panjohur pasi është ndër aktorët më të mirë në Turqi dhe një emër në ngritje i kinematografisë.

Aktori ka folur për këtë sukses në postimin e tij në Instagram ku shkruan:

“Udhëtimi i “Mrekullia në qelinë Nr.7” filloi me dashuri. Ne e donim shumë historinë tonë. Filmi ynë vazhdon të krijojë mrekullinë e tij. Ai arriti te shumë njerëz në të gjithë botën në ditët më të vështira. Le t’i qëndrojmë njëri-tjetrit afër me dashuri. Faleminderit për interesimin tuaj. Qëndroni të shëndetshëm dhe të sigurt.” 

 

View this post on Instagram

 

The journey of “Miracle in Cell No. 7” (7. Koğuştaki Mucize) started with love. We loved our story so much. Our movie continues to create its own miracle. It reached many people all around the world in the most difficult days. Let’s hold on to each other with love. Thank you for your interest. Stay healthy and safe… / 7. Koğuştaki Mucize’nin yolculuğu sevgiyle başladı. Hikayemizi çok sevdik. Filmimiz mucizesini yaratmaya devam ediyor. Bu en zor günlerde dünyada birçok kişiye ulaştı. Sevgiyle bağlanalım birbirimize. İlginiz için teşekkür ederiz. Sağlıklı ve güvende kalın… #miracleincellno7 #yedincikoğuştakimucize #milagroenlacelda7 #lingolingo

A post shared by Aras Bulut İynemli (@iynemliarasbulut) on