T.I deklaroi se kontrollonte çdo vit himenin së bijës, reperi kërkon publikisht falje

ATLANTA, GA - JULY 19: Deyjah Harris, Tip "T.I" Harris and Heiress Diana Harris attend "The Grand Hustle" Exclusive Viewing Party at The Gathering Spot on July 19, 2018 in Atlanta, Georgia. (Photo by Paras Griffin/Getty Images)

Disa maj më parë, reperi amerikan T.I i shokoi të gjithë me deklaratën e tij, ku u shpreh se ai çdo vit e dërgonte të bijën tek doktori për t`i kontrolluar himenin.

E bija e tij është 18-vjeçe dhe reperi u shpreh se himeni i saj është ende i paprekur. Kjo deklaratë jo vetëm që nuk u prit mirë nga fansat dhe ndjekësit e T.I por as nga vajza e tij.

Fansat u shprehen në komente të ndryshme në rrjete sociale se kjo deklaratë nga ana e reperit cenonte privatësinë vajzës së tij. Pranda, T.I dy muaj pas deklaratës së bujshme ka vendosur t`i kërkojë falje së bijës.

“Vajza ju dua më shumë sesa mund ta them me fjalë. Jeni rritur kaq shumë para syve të mi dhe jeni shndërruar në femra të forta, me mendime brilante dhe të pavarura. Jam kaq krenar për ju të dyja dhe ju dua pafund, më shumë sesa e imagjinoni. Ju lutem më falni për të gjitha keqkuptimet mes nesh. Akuzoni trurin tim, jo zemrën. Jeta mund të na përballë me momente të këqija herë pas here, por unë do të jem atje për t’ju ngritur kur rrëzoheni. S’mund të lë asnjë sekond më shumë të kalojë pa ju thënë se për sa kohë jemi në këtë jetë së bashku, keni të gjithë dashurinë time gjatë gjithë jetës time dhe më pas.”

 

View this post on Instagram

 

I love you girls more than my vocabulary will allow me to express. You have grown so much right before my very eyes & blossomed into strong,brilliantly opinionated, independent young women. I’m so proud of you both and I love you to no end,more than you’ll ever know. Please forgive me for any and all imperfections that cause misunderstandings between us…. Charge my mind,not my heart. You see Life may throw us curveballs & deal us some pretty bad hands at times. But rest assured,you’ll NEVER find yourself in a place too high or low for me to be there to catch you when you fall. I just Can’t let another second go by without letting you know while we’re still here in this life together…. You have ALL MY LOVE FOR ALL MY LIFE…&AFTER‼️ @princess_of_da_south @zonniquejailee

A post shared by TIP (@troubleman31) on