VIDEO/ Ke një ide inovative? Ky është momenti yt për të kapur majat! Më të mirët shkojnë në ‘Silicon Valley’

Në Tiranë ekziston një mundësi e jashtëzakonshme për të gjithë të rinjtë që dashurojnë dhe duan të kapin majat me idetë e tyre në teknologji.

Kështu që nëse ke një ide inovative? Ky është momenti yt për të kapur majat! Më të mirët shkojnë në ‘Silicon Valley’.

TechSpace, shtëpia më e madhe e teknologjisë në Shqipëri ju mirëpret ju dhe projektet tuaja inovative. Më të mirët, shkojnë në Silicon Valley, e cilësuar si ‘Meka’ e botës së startup-eve që i jep mundësi kujdo që ka talent të ngrihet në majë.

Nëse keni ide inovative dhe mendoni se mund ta transformoni konceptin tuaj në një plan konkret biznesi  ku janë të integruar elementë të teknologjisë së informacionit, aplikoni tani për #StartupProgram #RoadmaptoSiliconValley.

Vetëm se koha nuk premton. Ju duhet të aplikoni brenda datës 29 shkurt në https://techspace.al/home/startup-program dhe bëhuni pjesë e garës!