Flash News

KRYESORE

Thirrja e studiuesit Endri Shabani: Bashkohu kundër sistemit!

Thirrja e studiuesit Endri Shabani: Bashkohu kundër sistemit!

Studiuesi, pedagogu dhe aktivisti Endri Shabani i ka bërë thirrje qytetarëve dhe intelektualëve të bëhen bashkë të mbledhin firmat për të ndryshuar sistemin.

Nëpërmjet një videoje publikuar në mediat sociale, Shabani rendit arsyet se përse duhet të bëhen 1 milion shqiptarë bashkë për të refuzuar këtë sistem që ka sjellë pasoja të shumta për shqiptarët. Ndyshimi i sistemit sipas tij, sipas tij, vjen që nga ndryshimi i sistemit zgjedhor me lista të mbyllura.

Thirrja e Endri Shabanit:

Eja ta ndryshojmë!

Bashkohu kundër sistemit!

Kur, një javë më parë publikuam Kartën 2020, ku shpalosëm vizionin tonë për Shqipërinë, shumë njerëz u shprehën: Idetë janë shumë të mira, por kush qëndron mbas tyre?

Unë jam një prej shumë shqiptarëve që kanë vendosur të mos heshtin por të bashkohen për të ndryshuar sistemin.

Nëse edhe ti ndihesh njësoj, bashkohu tani.

Rregjistrohu tek www.nismathurje.al

Firmos peticionin në stendat tona apo organizo një stendë me miqtë e tu.

Organizo një takim publik ku të diskutohet për idetë apo problemet e komunitetit ku jeton.

Shpërnda videon dhe bëhu pjesë e debatit online.

Bëj diçka! Çfarë të mundesh, por mos hesht, e mos qëndro kokëulur, se po flasim për të ardhmen tonë.

Shqipëria është shumë e rëndësishme për tu lënë në dorë të atyre që e kanë rrjepur për 30 vite.

#Bashkohu

Të fundit