Vera Grabocka dedikim dashurie për Timo Fllokon

Emri i saj është pas prodhimeve më të ndjekura në Shqipëri dhe madje shpesh herë është përmendur edhe me shaka në pjesë humoristike, pasi Vera Grabocka është një nga njerëzit që falënderohet më shumë në ekran.

Vera është bashkëshortja e aktorit e shkrimtarit të madh Timo Flloko. Ata nuk dalin shumë në publik dhe në promovimin e librit të tij të dytë, Vera ka bërë një dedikim të shkurtër por shumë domethënës.

“Të dua”, shkruan Vera krahas fotos që ka postuar në Instagram me Timon.

TE DUA ❤ #TimoFlloko #Kercimnebosh

A post shared by Vera Grabocka (@veragrabocka) on