Video/Takimi Itali-Britani e Madhe në Egjipt, krerët europianë bashkë në një lojë bilardoje

Pak para takimit Itali -Britani e Madhe në Egjipt, krerët e dy vendeve europiane kanë zgjedhur të qetësohen duke luajtur një lojë bilardoje.

Videoja e cila është bërë virale në mediat sociale, shoqërohet dhe nga shumë pyetje apo komente, ku më të spikaturit janë ato ku ngrihet pyetja nëse gjatë lojës të dy kryeministrat mund të kenë gjetur dhe një zgjidhje për Brexit.

Por pavarësisht kuriozitetit askush nuk ka komentuar se kush e ka fituar lojën në fund.