Viti i ri shkollor/ Bashkia Shkodër, çanta dhe mjete mësimore për fëmijët e familjeve në nevojë, Ademi: Kemi në fokus mbështetjen e tyre

Kur edhe pak orë na ndajnë nga fillimi i vitit të ri shkollor, Bashkia Shkodër ka nisur shpërndarjen e çantave dhe mjeteve të tjera mësimore për fëmijët e familjeve në nevojë.

Kryetarja e kësaj Bashkie, Voltana Ademi, ka qenë e pranishme në shpërndarjen  e çantave për 100 në Qendrën Komunitare “Për Familjen” nr. 5.

“Në kuadër të mbështetjes që përmes kësaj qendre ne i japim familjeve në nevojë kemi në fokus pikërisht mbështetjen e këtyre familjeve, për fëmijët e tyre për fillimin e vitit të ri shkollor. Kështu kemi vijuar sot punën për shpërndarjen e bazës materiale si çanta, fletore dhe mjete të tjera mësimore në këtë fillim viti për t’i mundësuar fëmijëve që të shkojnë në shkollë”, u shpreh Ademi.

ÇANTA DHE MJETE MËSIMORE PËR FËMIJËT E FAMILJEVE NË NEVOJË

ÇANTA DHE MJETE MËSIMORE PËR FËMIJËT E FAMILJEVE NË NEVOJËEdhe pak orë, starton viti i ri shkollor në Shkodër. Si edhe vitet e tjera, si në çdo ditë të vitit, Bashkia Shkodër është pranë familjeve më në nevojë edhe në këtë moment të rëndësishëm për fëmijët. Në Qendren Komunitare “Për Familjen” nr. 5, në lagjen me të njëjtin numër apo siç njihet “Mark Lula”, Për 100 fëmijë janë shpërndarë jo vetëm çanta por edhe mjete të tjera mësimore, të domosdoshme për një fillim normal të procesit të mësimnxënies.Shpërndarja e çantave dhe mjeteve mësimore për fëmijët e familjeve në nevojë, do të vazhdojë edhe në ditët në vijim dhe në qendrat e tjera komunitare të Bashkisë Shkodër.Kjo, në vazhdën e vëmendjes dhe mbështetjes së vazhdueshme që i është dedikuar këtyre familjeve gjatë gjithë vitit nga Bashkia e Shkodrës.

Gepostet von Bashkia Shkodër am Samstag, 14. September 2019