Vrau bashkëshorten gjyqtare, dënohet me burg përjetë Fadil Kasemi

Gjykata e Apelit ka lënë në fuqi vendimin e shkallës së parë të Krimeve të Rënda, e cila e ka dënuar Fadil Kasemin me burg të përjetshëm për vrasjen e 31 gushtit 2017 që tronditi opinionin publik.

Krimet e Rënda kërkuan gjithashtu që dënimi të kryhet në një burg të sigurisë së lartë.

39-vjeçarja Fildez Hafizi, me profesion gjyqtare, u qëllua me 2 plumba pistolete brenda makinës së saj nga Fadil Kasemi, pas disa problemeve dhe kërcënimeve në të kaluarën, nga të cilat kishte marrë edhe një urdhër mbrojtjeje