Flash News

KRYESORE

Zjarr në fshatrat e Fierit, digjen 500 rrënjë ullinj

Zjarr në fshatrat e Fierit, digjen 500 rrënjë ullinj

Zjarret vazhdojnë të jenë një fenomen shqetësues për banorët, kryesisht në zonat malore.

Së fundmi, flakët përfshinë kodrat e fshatit Petovë në rrethin e Fierit.

I favorizuar edhe nga era, zjarri dogji rreth 500 rrënjë ullinj, përkatësisht 5-6 vjeçar. Sipas banorëve, zjarri mendohet të ketë qenë i qëllimshëm, megjithatë për neutralizimin e flakëve kanë shkuar dy zjarrfikëse, një e Fierit dhe një e Patosit.

Ditari politik

Të fundit