Çfarë duhet të bëni pas një interviste punë

Ke dhënë një intervistë pune dhe nuk e di më pastaj çfarë të bësh?

Ja disa këshilla që do iu ndihmojnë:

-Brenda 24 orëve nga intervista, dërgoni një email ‘falënderimi’ tek personi që ju intervistoi.
-Prisni 5 ditë pune. Nëse nuk keni dëgjuar prej tyre, dërgoni një e-mail duke kërkuar një informacion. Kujtojuni atyre se jeni ende shumë të interesuar për pozicionin.
-Nëse akoma asgjë, prisni edhe 3 ditë të tjera pune dhe shkruajuni për të parë nëse ata e kanë marrë email-in tuaj të fundit.
-Pas 2 javësh duhet të pranoni mundësinë që nuk do të dëgjoni më nga ta. Nuk ka lidhje me ju; ka lidhje me sjelljen e varfër të burimeve njerëzore të kompanisë që ju intervistoi.
-Vendoseni pas krahëve; konsiderojeni si një nga eksperiencat e jetës dhe vazhdoni të kërkoni.