KRYESORE

COVID-19 bllokon kroçerën në Greqi, 12 persona të infektuar

COVID-19 bllokon kroçerën në Greqi, 12 persona të

Kroçera "Mein Shiff 6" pritet të zbarkojë  në portin e Pireut në Greqi, pas zbulimit të dymbëdhjetë rasteve me koronavirus tek anëtarët e ekuipazhit.

Sipas informacionit, pas mbërritjes së tij në Pire, 12 anëtarët e infektuar të ekuipazhit do t’i përsërin përsëri testet.

Anija e lundrimit "Mein Schiff 6" ishte jashtë Milos kur u identifikuan rastet dhe u detyrua të kthehej me urdhër të zv. ministrit të mbrojtjes civile dhe menaxhimit të krizave, Nikos Hardalias.

Konkretisht, si pjesë e testeve të kryera, u morën 150 mostra, me 12 që ishin pozitive për koronavirusin. Anija e lundrimit po mbart mbi 1000 pasagjerë, ndërsa të infektuarit tashmë janë në karantinë.

Ditari politik

Të fundit