Flash News

E-TJERA

Burri judge Saida Dollani was brutally arrested by Shullazi's organization

Burri judge Saida Dollani was brutally arrested by Shullazi's organization

One of the most serious events revealed in the operation of SPAK is the brutality of the marriage of the judge of Appeal for Crime in Rënda, Saida Dollani.

This judge vijon të ushtrojë të të sajtë në Gjykatën e Posaçme të Epelit, while burri i saj ka đếrruar jève.

As reported by Elton Qyno in 2019, even in a conversation with SKY, SPAK was whitewashed, and as a result, the organizer was brutally beaten and then put pistols in the mouth of judge Saida Dollani, Emiljano Shullazi.

At that time, the police arrested a person, but they quickly released him and then the case for the accusation of "Kanosjes nadjadjitit" and the beating of Saida Dollanit was suspended by the prosecutor's office in Tiranës.

Although in the report, money and suspicion were created, everything was done to the eagle with the aim of withdrawing Saida Dollani from the criminal proceedings against Shullazit, Gilmando Danit, and 4 other people who are in court and appeal for crime. t Rënda.

According to the criminal files that have already been finalized by SPAK, the main people involved in the brutal beatings are Saida Dollanit, Emiljano Shullazit, MP Arben Ndoka and Ervis Martinaj.

Burri, the judge, denounced Saida Dollani and threatened her with a pistol in the April of the year, while the woman was part of the judicial team of Emiljano Shullazit and the group.

"...in one moment dola për të pirë në cigarette nga në local ku isha me në mikun tim. At that moment, my wife and I saw a girl, and a few minutes later, a boy, about 20-22 years old, came. Ai came directly to me pistoletë në duru, më rëzoi në tôme dhe mê dîrtoi pistolëtën në gôdë dhe mê dîrtua me words 'ti me até têt sôffe mos harro se ke dy children nê Française'. KRCënimi Ka Ndomin Poyday Poynas Poynas Poy Karsiyit Toy GJYKATEN E's Apelit Pass Krime Tënnar ... "- - - - - - - - - - - - -.

Saida Dollani left the judicial process in Shullazit, while the case was threatened by the Prosecutor's Office in Tiranë.

10 months later, prosecutor Ida Ahmetelli asked for a leave of absence.

Sërisht case nuk mundi të bljajej duke duke đið sëspenimit të saj.

Procesi i Shullazit ngeci në Apel, ku Shullazi dhe grupi i tij appeluan nadikud e schahe së pare. Dënimi i tyre në Apel u dha pa presenënën okakatëve defense, while the case is already në şiçën e Lartë.

Emiljano shullazi u dënua nga scalla e krimue të Na e krimeeva dhe na 14: Peter kruchim të gupit tëur 55 Me krukurat criminal, gjobënыeni dhe kriminal, gjobënian dhe kriminal, gjobënian dhe kriminal, gjobënian dhe kriminal, gjobënian dhe kriminal.

Emiljano Shullazi, Gilmando Dani, Blerim Shullazi, Endri Zela and Endri Qyqja are part of this group./oranews

Latest news