Foto/ Blushi shfaqet për herë të parë me Vjollca Hoxhën

Pak ditë më parë Top Albania Radio festoi 20-vjetorin e krijimit duke organizuar një ceremoni festive. Në foto e publikuara, është shfaqur për herë të parë me stafin e Top Channel edhe drejtori i Përgjithshëm Ben Blushi.

Siç duket edhe në foto Blushi qëndron në të njëjtën tavolinë me Vjolla Hoxhën dhe Filip Çakullin.

Kjo është hera e parë që Blushi shfaqet me ‘skuadrën’ e tij të re.