Gërimet për ushtarët grek, vendosen kontenierët në Tepelenë

Në Dragot të Tepelenës kanë nisur përgatitjet për gërmimet për gjetjen dhe identifikimin e eshtrave të ushtarëve grekë të rënë gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Në zonë janë vendosur disa kontenier ku do të akomodohen ekspertët grekë që do të kryejnë gërimet në zonë. Gërimet do të nisin në datën 22 janar ndrkohë që mësohet se pala greke ka kërkuar edhe mbështetjen e policisë për të evituar përplasjet apo kundërshtimin e banorëve.