‘Më mirë 100 të fajshëm në rrugë se një i pafajshëm në burg’, Gjiknuri komenton gjyqin për Tahirin

Deputeti socialist Damian Gjiknuri komentoi  në studion e News 24 procesin gjyqësor për ish-ministrin Saimir Tahiri.

Ai u shpreh se beson që gjyjkata të marrë vendimin e duhur dhe pa u ndikuar politikisht.
“Më mirë 100 të fajshëm në rrugë se një i pafajshëm në burg. Nuk mund të paragjykoj vendimin. Vetë ai ka thënë që ka besim te drejtësia. Mendoj nuk janë ato standarde prove për akuzat. Me rëndësi është gjykata të jetë e pavarur në vendimin e saj.

Një mik më tha sot: Jetomë në kohë tjetër, je i fajshëm deri sa të dalësh i pafajshëm, gjyqin ta bëjnë studio, politika. Më mirë të kemi një drejtësi të mbështetur në prova se të kënaq orekset politike”- u shpreh Gjiknuri.