Milani me vendim zyrtar, tregon se kur do të kthehet në stërvitje

Milani nuk ka ndërmend të kthehet në stërvitje dhe të rrezikojı futbollistët dhe stafin teknik deri në momentin që të rikthehet siguria në stërvitje. “Djalli” ka dalë me deklaratë zyrtare dhe drejtuesit e kanë bërë të ditur diçka të tillë.

“Milani bën me dije se skuadra do të rikthehet në stërvitje vetëm në momentin që të ketë një përmirësim të situatës. Shëndeti dhe siguria e lojtarëve tanë dhe e stafit është një shqetësim i madh për të gjithë në klub.

“Nisur nga situata aktuale kemi vendosur dy gjëra:
1 – Milani do të rikthehet në stërvitje dhe të luajë futboll sërish vetëm në momentin kur autoritetet dhe stafet mjekësore të sqarojnë se do të ketë siguri.
2- Rikthimi në stërvitje nga lojtarët do të jetë konfront të gjitha këshillave nga Lega, por të jetë i njëjtë për të gjithë klubet”, – thuhet në deklaratë.