Në ditën e promovimit të filmit, ndërron jetë aktori amerikan

Robert Forster është protagonist në “El Camino” që është riprodhim në formë e një filmi të serialit të famshëm “Breaking Bad”. Forster luan rolin e Ed por në ditën e promovimit të filmit, ai ka ndërruar jetë në shtëpinë e tij.

Aktori 78-vjeçar vuante nga kanceri në tru dhe s’iu desh shumë kohë që kjo sëmundje t’i merrte jetën.

Në momentet e fundit, ai ndodhej pranë familjarëve, katër fëmijëve të tij dhe partneres Denise Grayson.