POLITIKOFF

Filmi i James Bond shtyhet për herë të tretë

Filmi i James Bond shtyhet për herë të tretë

“No Time To Die" është shtyrë përsëri dhe adhuruesit do të duhet të presin dhe gjashtë muaj për të parë filmin e fundit të James Bond.

Filmi ishte planifikuar të dilte më 2 prill, por pas vonesave të shumta për shkak të pandemisë do transmetohet globalisht më 8 tetor.

 “No Time To Die” është filmi i 25-të në ekskluzivitetin e Bond dhe shënon paraqitjen e fundit të Daniel Craig si agjent i shërbimit sekret britanik 007.

Filmi i James Bond shtyhet për herë të tretë

Ditari politik

Të fundit