Flash News

POLITIKOFF

Ryan Reynolds, përgatitja dhe dieta e tij strikte për rolin në "Deadpool"

Ryan Reynolds, përgatitja dhe dieta e tij strikte për rolin në

Aktori Ryan Reynolds po përgatitet tërësisht për të sjellë sërish në jetë protagonistin e “Deadpool”. Trajneri i Reynolds, Don Saladino, ka zbuluar në një intervistë për revistën Insider disa nga detajet e rutinës së tij të përditshme, duke u ndalur veçanërisht në dietën e tij. Saladino ka shpjeguar se dieta e Reynolds është shumë strikte. Në fakt ai e ka cilësuar si “të mërzitshme dhe tepër të thjeshtë”. Në këtë kuptim, vaktet në të cilat lejohet të hajë çfarë të dojë: Reynolds duhet të ndjekë një plan të matur deri në milimetër. Në çdo rast, nuk është një dietë kufizuese në të cilën aktori është i uritur. Për më tepër, Saladino siguron se Reynolds është “një nga njerëzit më të ngarkuar” që ka takuar ndonjëherë në jetën e tij dhe ka nevojë për energji në trupin e tij në mënyrë që aktiviteti i tij intensiv i përditshëm të mos vuajë në baza ditore.

Ryan Reynolds, përgatitja dhe dieta e tij strikte për rolin në

"Ai nuk mund të shkojë pa karbohidrate dhe të presë të bëhet baba dhe të punojë në bizneset e tij dhe më pas të xhirojë për 14 orë në ditë. Kjo nuk ndodh. Ai është një nga qeniet njerëzore më të ngarkuara që kam takuar ndonjëherë."

Aktori që luan në Deadpool 3 përpiqet të nxisë disa fusha fizike. Një nga objektivat kryesore të trajnimit është forcimi i qëndrueshmërisë, pikërisht për të përballuar dinamizmin në jetën personale dhe në punë të aktorit. Seancat fillojnë me një ngrohje aktive dhe një rishikim të ushtrimeve që kërkojnë një teknikë më të veçantë. Përveç kësaj, Don Saladino e bazon rutinën e tij në ushtrimet me tërheqje dhe shtytje dhe preferon që përpjekja të bëhet intensivisht dhe në intervale të shkurtra kohore.

Të fundit