Flash News

POLITIKOFF

Vëllai i Princeshë Dianës: Seriali "The Crown", një trillim

Vëllai i Princeshë Dianës: Seriali "The Crown",

Sezoni i katërt i serialit "The Crown" ka rezultuar një sukses i vërtetë dhe është kthyer në një nga prodhimet më të ndjekura për momentin në Netflix. Në këtë serial jepet jeta e familjes mbretërore dhe është kthyer në një nga serialet më të komentuara në gjithë botën.

Vëllai i Princeshë Dianës: Seriali "The Crown",

Por, vëllai i Princeshë Diana-s, Charles Spencer, nuk është dakord me ngjarjet që po jepen në serial. Sipas tij janë trillime:

“Seriali e ka bazën mbi faktet, mirëpo pjesët e rëndësishme ndërmjet nuk janë fakte. Producentët më kanë lutur që të xhironin në shtëpinë tonë familjare, por nuk e kam miratuar këtë. Më shqetëson fakti që njerëzit duke e shikuar serialin do të harrojnë se e gjitha është trillim. Një pjesë e publikut e përjeton serialin si mësim të historisë, që në fakt nuk është dhe është detyrë e imja që t’i paralajmëroj për këtë.”

Ditari politik

Të fundit