Sherr në burg mes shqiptarëve dhe italianëve, 5 të plagosur, njëri në gjendje të rëndë

Një sherr mes shqiptarëve dhe italianëve ka ndodhur në burgun Sant’Angelo dei Lombardi në Itali.

Si pasojë, 5 prej tyre janë lënduar nga përdorimi i sendeve të forta, ndërsa njëri është në gjendje më të rëndë.

Sipas ‘Irpinia Post’, ndërhyrja në kohë e personelit ka bërë të mundur që të shmangen incidente edhe më të rënda, shkruan politiko.al.

“I kërkojmë Departamentit të Administrimit të Burgjeve – thotë Ciro Auricchio, sekretar rajonal i burgut, që të marrë masa urgjente të natyrës disiplinore dhe penale, kundër atyre që janë përgjegjës për atë që ka ndodhur. Falënderimet shkojnë edhe tek kolegët ndërhyrës, të cilët i kanë shmangur pasojat më të këqija”.