Më shumë se një amerikan tipik/ 12 kanaçe Cola dhe 8 orë lajme, dita e Donald Trump

Donald Trump pi jashtëzakonisht shumë Coca Cola dietetike, është i varur nga shikimi i lajmeve.

Që nga çasti kur zgjohet, ai përdor CNN për lajme, shikon Fox News për ngushëllim dhe dyshohet se she në Morning Joe të MSNBC për ta nisur ditën më i lehtësuar.

Për të mbajtur veten në një gjendje konstante shpirtërore, ai konsumon 12 kanaçe të cola-s dietetike, sipas disa prej 60 këshilltarëve, bashkëpunëtorëve, miqve dhe anëtarëve të Kongresit që folën për The New York Times.

Dhe një atmosferë lufte politike aleati më i mirë i Donald Trump çdo ditë është në një betejë të re kundër kundërshtarëve të tij, është televizioni, të cilin ai duket se e përdor si litar i shpëtimit të tij në botë, me të cilin duket se kalin plot 8 orë për t’u informuar.