U dëmtua nga tërmeti, shembet godina nr. 15 në Qytetin Studenti

Ka nisur puna për prishjen e godinës 15 në Qytetin Studenti si pasojë e dëmtimeve nga tërmeti i 26 nëntorit.

Në këtë godinë banonin familjarë dhe jo studentë.

180 banorët që u nxorën nga ndërtesa, janë strehuar në qendrat sociale ose kanë marrë bonus qeraje.

Ndërkohë në Qytetin Studenti do të shemben edhe dy godina të tjera.