Doli pozitiv me coronavirus, shërohet pas dy javësh këngëtarja Pink: Kjo sëmundje është serioze

US singer/songwriter Pink poses with the Peoples Champion Award during the 45th annual E! People's Choice Awards at Barker Hangar in Santa Monica, California, on November 10, 2019. (Photo by VALERIE MACON / AFP) (Photo by VALERIE MACON/AFP via Getty Images)

Këngëtarja e njohur Pink rezultoi pozitiv me coronavirus. Në një status në rrjtetet sociale, Pink ka treguar se si dy javë më parë pati shenjat e Covid-19 bashkë me djalin e saj 3 vjeç, por pozitive doli vetëm ajo.
“Dy javë më parë, djali im tre vjeçar Jameson dhe unë po tregonim simptoma të Covid-19. Për fat të mirë, mjeku ynë i kujdesit parësor dyshoi menjëherë dhe pas testit unë dola pozitiv,” tha ajo.

Familja qëndroi në shtëpi për dy javë, dhe pas kësaj periudhe testoi negativ disa ditë më parë.

“Ishtë një dështim absolut i qeverisë sonë për të mos bërë testime më të mëdha,” tha Pink. “Kjo sëmundje është serioze dhe e vërtetë”.

Pink tha se do të dhurojë gjithsej 1.000,000 dollarë fondit të Urgjencës së Spitalit Universitar Temple të Los Angeles.