Flash News

POLITIKOFF

Actors Chris Hemsworth and Elsa Pataky are criticized by fans for 'joking' their son

Actors Chris Hemsworth and Elsa Pataky are criticized by fans for

"Avengers" star Chris Hemsworth and his wife Elsa Pataky are blowing up on social media for their lively birthday celebration of their twin sons. Along with a photo of Pataky and their three children: daughter India and twin sons Tristan and Sasha, Hemsworth wrote:

"Happy 9th birthday to my two little men.  There's only one way to eat cake in this house and that's for mommy to smash her head into it first."

Fotoja ilustron natyrën budallaqe të shakasë, me kokën e një fëmije të zhytur plotësisht në ëmbëlsirën me çokollatë, ndërsa pjesa tjetër e familjes shikonte. Edhe pse shumë prej 56 milionë ndjekësve të Hemsworth në Instagram u transmetuan djemve të tij urimet përkatëse për ditëlindjen, fansat e tjerë ishin më të shqetësuar.

Disa nxituan të kritikonin çiftin, duke e cilësuar shakanë si “të dhunshme”. Një person tha:

"Pse njerëzit zhysin fytyrën e fëmijëve të tyre në tortë është mbi të kuptuarit tim, por sidoqoftë. A dëshiron dikush këtu një tortë në të gjithë fytyrën e tij? Pse do të dëshironte fëmija juaj? Dhe është kaq e kotë."

Disa fansa mbrojtën aktorin dhe gruan e tij modele, duke shkruar:

"You may see it as funny but they are obviously enjoying it, don't judge people, you have to understand that not everyone is like you."

Others asked if it was a cultural tradition, since Pataky is from Spain. One person asked:

"Do they do that in Spain?  It's part of Hispanic/Latino culture."

Mexican American actress Salma Hayek actually expanded on this belief in an interview with Kelly Clarkson in 2021. She explained that "La mordida" is a staple in Mexican culture, where a person's face is dipped into a cake for their birthday.

Latest news