Flash News

POLITIKOFF

The 2-year romance between Arbë Çepani and Arnita Beqiraj ends

The 2-year romance between Arbë Çepani and Arnita Beqiraj ends

He is a well-known public figure and entrepreneur, the former Miss. Both are one of the most beautiful couples of the Albanian "showbizz". For almost 2 years, the pair had made their relationship public, and even in the media they did not hide their loving dedications. But it seems that even this romance has come to an end. We are talking about Arbër Çepani and Arnita Beqiraj, who have long since become one of the most popular couples on social networks. Their romantic photos and soulful dedications were a slice of what we used to see in their posts.

The 2-year romance between Arbë Çepani and Arnita Beqiraj ends

But, it seems that all these posts have already been removed and both have removed all the photos they had with each other. Even the two young people no longer even follow each other on social networks, "sealing" the separation without giving explanations to all their fans. We remember that just a short time ago, Arbri was part of "Dancing With The Stars", where he performed week after week alongside his dancer, Erisa.

On the other hand, Arnita was among his most ardent supporters, supporting him publicly. The former winner of "Big Brother 1", Arbër Çepani, has spoken for the first time in a television interview together with his partner. While they were invited to "Goca dhe gra", Arbri confessed how he met the former the mission of Albania. "In the show that I presented for three years, Sa ika I was directed by Arnita," said the former winner jokingly.

Arbri, i cili ishte dhe një ndër konkurrentët e “Dancing With the Stars”, foli për eksperiencën e tij në spektaklin e kërcimit dhe u shpreh se e konsideron një angazhim të madh, por shumë të bukur. “DWTS fillimisht nuk e merr me aq seriozisht, se sa e merr që ditën e parë që shkel në këtë lloj emisioni, që është si emision i një artilerie të rëndë, për shkak të impenjimit shpirtëror, fizik. Që në momentin e parë që ti futesh, duhet patjetër ta çosh gjënë deri në fund. Është diçka që të merr kohë, por është një kohë shumë cilësore”- tregoi ai. Sakaq, partneres së biznesmenit iu drejtua dhe pyetja se si po e shikon këtë rrugëtim të ri të Arbrit.

The 2-year romance between Arbë Çepani and Arnita Beqiraj ends

“Unë kam punuar në produksione të mëdha. Një produksion kërcimi e kam bërë për gjashtë vite. Ia njoh të gjitha dinamikat. Kur Arbrit i erdhi propozimi, i thanë vetëm një orë në ditë do merret me prova. I thashë një orë në ditë ta harrosh. Unë jam e mendimit që secili vendimet duhet t’i marrë vetë, të tjerët mbetet ta mbështesin. Arbri e kishte vërtetë shumë dëshirë dhe kam përshtypjen duket (qesh)”, u shpreh ish-mis Shqipëria. “Nuk do t’i vija notë. Mund të veçoj performancën që deri tani më ka pëlqyer më shumë, ishte samba, që kishte ardhur shumë bukur në skenë, koloriti, kërcimi, raporti i tyre ishte shumë i bukur. Këtë mund ta veçoj si këngën”, përfundoi ajo. Më herët, Arbri ka zbuluar edhe detaje të tjera nga historia e dashurisë me Arnitës. I pyetur se si janë njohur, ai tregoi se i ka bërë bashkë profesioni dhe ambientet e përbashkëta që frekuentonin, ashtu si edhe dashuria për gjërat e bukura.

“Njerëzit e mirë i përputh universi, kështu që jemi përputhur nga energjia e mirë besoj. Jemi njohur nga ambientet e përbashkëta, profesioni, dashuria për gjërat e bukura…”, u shpreh Arbri, i cili, duke u munduar ta anashkalonte temën, e mbylli duke thënë: “Nuk e kam me vete zonjushën, por ju puthim virtualisht”. Arbri zgjodhi ditën e lindjes së Arnitës për të zyrtarizuar lidhjen e tyre në rrjete sociale. Në një festë me miq të ngushtë, Arnita festoi ditëlindjen në jug të Shqipërisë dhe në biznesin që Arbri e menaxhon prej vitesh. Organizatori kryesor kishte menduar të gjitha detajet e festës surprizë për të bërë të lumtur të dashurën.

“Urime për një udhëtim tjetër rreth Hënës”, ishte mesazhi që i shkroi Arbri Arnitës në krah të postimit, pas së cilit kanë vërshuar urimet e të gjithë miqve të çiftit. Që nga ai moment, Arnita dhe Arbri ishin të pandarë, duke publikuar shpesh foto nga e përditshmja e tyre, por edhe nga udhëtimet e tyre. Ish-konkurrenti i “DWTS”, shpesh ka folur në media për lidhjet e dashurisë dhe mënyra sesi ai i sheh raportet personale. “Sigurisht, një lidhje, për të qenë e shëndetshme duhet që, ashtu sikurse një lule, të ujitet çdo ditë me dashuri dhe përkushtim. Se sa e bën gjithsecili prej nesh këtë gjë në mënyrë konstante, mbetet për t’u parë, por e mira është që zjarri të mbahet ndezur me ashkla të përditshme”, ka thënë ai më parë. Në një nga intervistat e dhënë vite më parë për “Panorama Plus”, në lidhje me jetën private ai u shpreh:

"The pace of life I have makes it very difficult for someone to not only understand me, but also to be the second turbine turned on at maximum energy to be added value in the journey we will take together. As for love, I have been in love since birth with the beautiful and simple things in life. That's often enough for me." And now it is not known whether it was the rhythms of life or other problems that brought about the separation of this couple. But, what we see is the fact that for both lives continued with the same dynamics. Both Arbri and Arnita have been present in the media, talking about different topics, not reflecting anything from their sentimental situation. We'll have to wait to see if it's a crack in this report, or the fact that they've deleted all traces of them from social media, the breakup is definitive.

Latest news