Flash News

POLITIKOFF

The horoscope sign you are and how you should be

The horoscope sign you are and how you should be

Do you read the horoscope every day, follow the suggestions of the stars and yet you see that nothing changes in your life ?! Well, maybe the time has come to change the sign because Aquarius can be a Libra. Aries is the young Taurus and so on. Why? Because we were all bored at work and we are sure the same thing happened to you!

 Aries  (March 21 - April 19):  Try to be a little Taurus

Ulu! You do not have to be involved in all matters because you cannot know them all. Try to be less impulsive and more patient, like Taurus.

 Taurus  (April 20 - May 20):  Try to be a little Aries

Did it really take you three years to get a job just because you wanted it to be perfect ?! Remember a little: it's three years! You have to be more impulsive, like Aries. You may regret it but Taurus calmness will help you.

 Gemini  (May 21 - June 20):  Try to be a little Crab

You are the butterfly, you are the host, if life were to be a great celebration. However, you should also take the dog out early in the morning and then get ready to go to work. You do not have to be there for everyone, take care of yourself a little and sleep a little earlier, so be a little crab.

Crab  (June 21 - July 22):  Try to become a little Gemini

You, the heavy lady of the party, who refuses to refuse to even take off her coat even though it is so hot inside! Therefore, try to take off what you are wearing, relax and deserve to talk to someone ... Close your eyes and just pretend to be a little Gemini.

 Leo  (July 23 - August 22):  Try to be a little Virgo

You adorable puppy ... You're like Simba in the movie "The Lion King" ... as soon as they tell you not to do something because you're in danger, you "nod your head". You should be more restrained, do not cross the borders, be a little black bird Zazu who is a real Virgin ...

 Virgo  (August 23 - September 22):  Try to be a little Aquarius

Ta gjejmë pak? Ti je ajo që i ruan të gjithë butonat ekstra që kanë bluzat apo këmishat. Përpiqu të jetosh më i shpenguar, nuk është nevoja që gjithçka të jetë perfekte dhe në vend që të përpiqesh vetëm, kërko pak ndihmë siç do bënte një Ujor.

 Peshorja (Shtator 23 - Tetor 21): Përpiqu të jesh pak Akrep

Oh jemi takuar edhe më parë... Atëherë kur t'u deshën 30 minuta për të zgjedhur llojin e proshutës. Dhe tani që e zgjodhe mos fillo të mendosh nëse të duhen 100 gr apo 200... Vazhdo jetën... bëhu më i vendosur, njësoj si Akrepi që ka gjithë jetën që ha të njëjtin sanduiç.

 Akrepi (Tetor 22 - Nëntor 21): Përpiqu të jesh më shumë Shigjetar

Ti je shoku/qja që e urren më tepër ish-in e shoqes tënde të ngushtë më shumë se ajo vetë. Kjo ndodh sepse ti nuk i bseove kurrë atij bastardi kështu që i vihesh pas për ta gjetur nëse është duke e tradhëtuar. Mos u përpiq kaq shumë, merr disa tipare të Shigjetarit.

 Shigjetari (Nëntor 22 - Dhjetor 21): Përpiqu të jesh pak Bricjap

Ti je vetëm 5 mijë ndjekës larg nga të bërit para në Instagramin tënd. Po pra sepse ti je njeriu për të cilin të gjithë pyesin se si i bën paratë?! Ti vetë nuk je dhe aq i sigurte! Sigurisht, ke nevojë vazhdimisht për para gjithmonë prandaj edhe duhet të marrësh pak nga Bricjapi.

 Bricjapi (Dhjetor 22 - Janar 19): Përpiqu të jesh pak Peshk

Listen to the situation: you must try to live the moment as your friend Pisces and not enter mythology just because you think you will need it for something.

 Aquarius  (January 20 - February 18):  Strive to be a Libra

Although you can be good and beautiful, you will not "save the world" with honor and pride. You need to be more pragmatic and less selfish ... For example a little Libra.

 Pisces  (February 19 - March 20):  Try to be a little Leo

Strangers always stop you on the street asking for different information and you would help them even if they lose their senses. You need to draw some traits from the Lion you have inside and keep some life-changing notes.

 

Latest news