Ermonela Jaho në kopertinën e Global Women Magazine

Sopranoja e e famshme me origjinë shqiptare ka dalënë kopertinen e revistes “Global Women Magazine”. Revista  flet me superlative për soprano shqiptare duke e quajtur një divë që po frymëzon botën.

“Një intervistë ekskluzive nga Diva Ermonela Jaho që inspiron botën do vijë së shpejti. Ajo do të performoje  Madam  Butterfly në Royal Opera House,  me 27 prill në Londër, kështu që keni mundësinë ta shihni atë live”- shkruan Global Women Magazine.

Fustani me të cilin pozon Ermonela në kopertinë ka motive tradicionale shqiptare të ndërthurura me modernen dhe fotoja është realizuar nga fotografi i njohur shqiptar, Fadil Berisha.