Meta kthen ligjin për Korporatën e investimeve, ish deputetja e PD: Projekt kriminal në kurriz të shqiptarëve

Ish deputetja e PD, Jorida Tabaku ka përshëndetur aktin e presidentit Ilir Meta, i cili sot ka dekretuar kthimin për rishqyrtim në Kuvend të ligjit “Për Koorporatën e Investimeve Shqiptare”.

Sipas Tabakut, ky ligj është një projekt kriminal në kurriz të shqiptarëve që kanalizon çdo pronë publike dhe private në duart e kryeministrit dhe më pas do të shpërndajë pronat tek oligarkët.