Vendosi tre pankarta para Kryeministrisë, policia ndalon qytetarin

Policia ka ndaluar një qytetar, i cili, vendosi një flamur kombëtar dhe 3 pankarta kundër largimit të shqiptarëve nga vendi prej qeverisë.

Në video tregohet qartë se qytetari protestues, i veshur me jelek të verdhë, simbol i protestës antiqeveritare ka vendosur 3 parrulla tek kangjellat me të cilat rrethohet Kryeminisitria në mënyrë paqësore.

Në parrulla shkruhet “Ndal gjenocidin dhe shpërnguljen masive të popullsisë”. “Miq perëndimorë, kontribuoni për kombin shqiptar”.

Parrulla e policisë shoqëron qytetarin dhe heq me nervozizem parrullat, që nuk përbejnë asnjë rrezik.