E-TJERA

Evis Kushi i përgjigjet maturantëve në protestë: Nëse testi e kalon nivelin, do rishikojmë vlerësimin

Evis Kushi i përgjigjet maturantëve në protestë: Nëse

Ministra e Arsimit, Evis Kushi ka reaguar për maturantët që kanë dalë në protestë në lidhje me tezën e matematikës.

Kushi shkruan se është duke u vlerësuar niveli i vështirësisë së çdo pyetje në test dhe në rast se rezulton mbi nivelin e parashikuar, do rishikohet shpërndarja e pikëve në test dhe mënyra e vlerësimit.

Reagimi

Të dashur maturantë,

As we promised you, we will always be at your support. At the moment, we are assessing once again with expert groups the level of difficulty of each question in the math test. And in case it turns out that it exceeds the predicted level, which is conditioned by the way of teaching development during this school year, without a doubt we will review the distribution of points in the test and the way of assessment.

I wish you many successes for the next exam!

Latest news