Flash News

POLITIKOFF

What the stars predict for today

What the stars predict for today
Illustrative photo

Dashi

Interesting day for relationships, it is not necessary to push yourself to fall in love, if you think someone likes you you go for it. At work it would be appropriate to focus on projects that take you far.

Demi

It seems that you really want to fall in love: we must remember that Venus is not already in your sign. At work there is a load of positive energy that supports you, you can also overcome problems.

Gemini

You can find a lost love again .. the only insecurities may arise for those who have experienced a separation, in which case it will be necessary to wait until the 20th for a date. At work you have to develop new projects, but it is a good time to do it.

Crab

The situation is aggravated in those love relationships that are conditioned by boredom. At work the situation improves, you want to change, get involved, but there are still problems with money.

Leo

Attention to words, gestures and above all maximum prudence in relationships that already have problems. In the work you think before you speak, today avoid complications.

Virgo

Nëse ka probleme, ato duhet të adresohen menjëherë, Hëna është e favorshme dhe do t’ju ndihmojë. Në punë këto ditë, stresi po ju shkakton probleme; vështirësitë e mundshme në përqendrim dhe në marrëdhëniet me të tjerët.

Peshorja

Është koha e duhur për t’u njohur, ka shumë planetë të favorshëm. Në punë, shumë para janë shpenzuar për familjen, megjithatë perspektivat mbeten të mira.

Akrepi

Mos i trondit gjërat shumë në dashuri! Në punë, nëse ka diçka për të sqaruar, ndoshta është më mirë ta shtyni atë për disa ditë.

Shigjetari

Dita është përgjithësisht pozitive por mos bëni zgjedhje të nxituara në dashuri. Sot në punë do të jetë më mirë të vëzhgoni sesa të veproni, idetë tuaja po fitojnë ju duhet vetëm kohë.

Bricjapi

The Moon is favorable and Venus neutral: in this month the future of a love can be played. At work, if there is something to solve, it is better to move on in this period.

Aquarius

It starts again after a difficult period: The dissonant moon speaks of distances to be overcome .. as if the person you love was far away from you. At work these are positive days, from tomorrow there will be a favorable situation for meetings.

Pisces

If you have to forget a person, it is probably best to do it as soon as possible to get away. At work, if you are waiting for a call, there may be some problems! /noa.al

Latest news