Flash News

POLITIKOFF

Was diagnosed with a tumor during pregnancy, what is the health condition of Ed Sheeran's wife

Was diagnosed with a tumor during pregnancy, what is the health condition of Ed

ED Sheeran shocked fans when he revealed his wife had been diagnosed with a tumor during her pregnancy. The singer's followers are now interested in finding out how Cherry Seaborn is doing. In March 2023, Ed Sheeran revealed in an Instagram post about his album Subtract, that his wife Cherry Seaborn had previously been diagnosed with a tumor.

Was diagnosed with a tumor during pregnancy, what is the health condition of Ed

An insider told The Sun:

"It's been an incredibly difficult time for Cherry and Ed. The tumor came as a huge shock and the fact that they couldn't operate on him straight away was incredibly worrying and scary. But with Jupiter arriving safely, Cherry has now received the treatment she needed and is recovering. They both hope it will be a much better 2023."

Ne e dimë se Cherry u diagnostikua me një tumor në maj 2022 ndërsa ishte shtatzënë. Detajet e sakta rreth llojit të tumorit që ajo kishte dhe si u bë diagnoza, janë mbajtur private. Megjithatë, Ed po publikon një dokumentar të Disney+ më 3 maj 2023, i cili do të mbulojë reagimin e tyre ndaj zbulimit të betejës së saj shëndetësore dhe pritet të japë më shumë detaje mbi diagnozën e saj. Ed do të flasë për frikën shëndetësore të gruas së tij në dokumentin e tyre të Disney. Sidoqoftë, ai foli shkurtimisht për ndikimin që pati, në postimin e tij në Instagram të marsit 2023 për të promovuar albumin e tij Subtract.

Was diagnosed with a tumor during pregnancy, what is the health condition of Ed

Duke u shkruar fansave, Ed tha:

"I had spent a decade working on Subtract, trying to sculpt the perfect acoustic album, writing and recording hundreds of songs with a clear vision of what I thought it should be. Then in early 2022, a series of events changed my life, my mental health and ultimately the way I looked at music and art."

Latest news