Flash News

Ditari i Maxhorancës

The journalist mentioned the plane with hashish, Rama 'loses' it in the show: Shame on you!

The journalist mentioned the plane with hashish, Rama 'loses' it in

Prime Minister Edi Rama clashed with journalist Ilir Babaramo, while the latter mentioned the debate on the cultivation and export of narcotics from Albania.

Excerpts from the debate on report tv:

Babaramo: Bonaparte said in the Egyptian campaign: "Scientists and donkeys in the middle, let's protect them".

Rama: They are very important, they even insult the donkey when you compare it to some here because the donkey carried God on its back and I admire the donkey for how much it holds and how much load it leads from one place to another, but since you told me the horse chief of battle, if I show the horse.

Put the name they have and then sit down and we definitely deal with donkeys, no problem. But do not tell me that the main horse of my battle are these. These are not the main horse of my battle. The main horse of my battle is that agricultural exports, since you tell me what you did, you know Babaramo that today we, my Albania and yours, is the largest exporter in the Balkans ...

Babaramo: About hashish?

Shame on you.

Babaramo: No, shame on those who do it and those who protect those who do it.

Shame on you.

Babaramo: Shame on the State Department for saying in its report that Albania is the largest exporter of hashish in Europe.

Listen to me.

Babaramo: Shame on those who do it and shame on the one who protects them.

Tani më dëgjo mua këtu, të të them se për çfarë ti duhet të dish dhe të jesh edhe krenar, madje. E di ti që Shqipëria është eksportuesja më e madhe e një sërë produktesh bujqësore në rajon, përfshirë edhe Serbinë, përfshirë edhe Kroacinë?

E di ti që Shqipëria eksporton sasinë më të madhe të domateve në rajon? E di ti që Shqipëria eksporton sasinë më të madhe të shalqirit në rajon? E di ti që Shqipëria eksporton sasinë më të madhe të perimeve në rajon? E di ti këtë? E di ti që për sasinë e eksportit të frutave Shqipëria renditet e dyta, vetëm pas Serbisë?

Babaramo: Sepse këto shifrat e propagandës, kam dëgjuar edhe një shifër unë, mblodhe edhe ambasadorë aty te Pallati i Kongreseve dhe doli d.m.th., me ato shifrat 99,8, si të shokut Enver, d.m.th. që është korrur, është shkatërruar kanabisi, 99,8 e kanabisit në Shqipëri. Por vetëm në oborrin e Kryeministrisë, aty te kërpudha nuk qe mbjellë. U rrëzua edhe avioni. U rrëzuan dy avionë. 

Turp të kesh. 

Babaramo: Të kem unë turp?
Po. 

Babaramo: Ju nuk jeni turp d.m.th. nuk ndieni turp që ju ka ndodhur kjo? U rrëzua avioni ma hashash. Çfarë mase morët ju si shtet? 
 Në një vend normal, në vendin e Enarkëve të Holondit, po të kishit telefonuar Holondin, do t’i kishit thënë: më ndodhi kjo. Unë vij vërdallë dua të bëj një aerodrom që të sjell turistë, por nuk po e bëj dot. Por ndërkohë industria paralele e hashashit ka ndërtuar një pistë, 20 km në vijë ajrore nga kryeqyteti”. U rrëzua avioni me hashash aty. As polici i zonës aty nuk u shkarkua. Duhej të ishte stuhi shkarkimesh. Por vazhdojmë, turpi mbetet i imi.

Rama: Vazhdo, vazhdo, po të dëgjoj.

Babaramo: Këtë kisha.


Rama: Keep going because I am listening to you. Go on, no problem. I'm listening to you.
Your shame was for the fact that I was talking passionately about the figures of agricultural exports, to explain how we will go to 1 billion, after we went to 400 million agricultural exports, and you made a shameful intervention. While there is no problem, you can also mention hashish ..

 

Latest news