Flash News

DITARI POLITIK

PS kërkon shtrirje të hetimit prej vitit 2009 për koncensionin e sterilizimit, Spaho: Strategji

PS kërkon shtrirje të hetimit prej vitit 2009 për koncensionin e

Është mbledhur komiaioni hetimor për koncesionet e sterilizimit dhe Check up në Shëndetësi.

Deputeti Edmond Spaho u shpreh kundër një propozimi të tillë, duke e quajtur strategji për të vështirësuar punën e komisionit.

“Në rastin e CEZ kërkuam komision për rishtetëzimin e CEZ. U ngrit komisioni dhe hetoi. Të bashkojmë dy gjëra që nuk lidhet më duket si strategji për të shtyrë në kalantat greke punë e komisionit. Sa kohë ka një vendim të kuvendit që janë këto dy kontrata, nuk kemi pse të përzihemi me gjëra të tjera. Në cilin rast ka ndodhur të përzihen mollët me qepët?”, tha ai.

Latest news