Flash News

E-TJERA

"These are pisa", the lawyer steals the money of the accident from the citizen

"These are pisa", the lawyer steals the money of the accident from the

"Stop" was in Tirana with Mrs. Shqiponja Mashi, who said that in 2019 in Shkodër she was riding a motorcycle with her daughter and had an accident. As a result, the girl was injured and spent 3 months on bed rest.

A court process was initiated with lawyer Ndue Gjelaj and the compensation decision was issued in the amount of 54 million old Lek. But only 8 million Lek have passed to the Eagle. For the rest, the lawyer does not give explanations.

"The money has not been received yet. A small amount was received that passed the old 6 million lek to the girl and another 2 million went to my account. The other part, the lawyer says, is hindered by the Court of Appeal. We made a 50-50 deal with the lawyer after the trial is won. The money was given directly by lawyer Ndue Gjelaj".

The executor Rrok Deda has stated that the money has been transferred to the lawyer.

"He says that I transferred the money to lawyer Ndue Gjelaj, I keep his money," said the informant.

Mrs. Mashi is interested in the Albanian Security Bureau, where they tell her that the money has gone through the bailiff.

Complainant: This case is entering its fifth year and I have not received any information, no money.

BSHS: It comes out paid.

BSHS employee: So ma'am, you need to talk to your lawyer and your lawyer tells you. Madam, the case came with the Enforcement and we do not know who gets the money then, that the Enforcement was set in motion by the lawyer.

Complainant: Who withdrew the money?

BSHS employee: The lawyer knows!

Complainant: Who withdrew the money?

BSHS employee: The lawyer knows! So it came with enforcement. We do not withdraw money.

Complainant: Both of them attracted? Attorney and Bailiff?

BSHS employee: We don't know that. They have proceeded normally, Enforcement.

The other employee: Talk to the lawyer!

Lawyer Ndue Gjelaj denies this, insults the film crew and directs the lady to the bailiff.

Av. Miranda Sinanaj: the problem is not the lawyer, but the Bailiff.

Journalist: Why?

Av. Miranda Sinanaj: Pse? Atëherë pse? Këto janë Përmbaruesit! Avokati nuk mund të imagjinojë, që ky Përmbarues do ketë këtë sjellje dhe shiko, se nuk mund të bëhet kjo procedurë. Përmbaruesi do ta marrë vetë përgjegjësinë mbi kurriz.

Av. Ndue Gjelaj: E mora mesazhin, jam në një takim dhe do ju marr vetë, pa problem.

:Për sa pak a shumë?

Av. Ndue Gjelaj: Nuk e di, për sa por të mbaroj këtu takimin. Do ju marr! Gjithashtu e kam porosit atë kolegen të dispononi me një kërkesë.

Gazetarja: Të presim këtu, avash-avash.

Av. Ndue Gjelaj: Q**a nanën! Këto janë pisa, mor burri i dheut.

Zonja takon përmbaruesin Rrok Deda, i cili i thotë, se i ka kaluar plot 42 milionë Lekë avokatit, ndërsa 13 milionë janë bllokuar, pasi avokati po i bën punë të pisët.

Përmbaruesi Rrok Deda: Atë, që i kam kaluar Nojës, thuaji Nojës t’i kalojë ty!

Denoncuesja: Sa i ke kaluar avokatit?

Bailiff Rrok Deda: 42, 43 million, as much as I told you. I'm over it. 13 million are blocked.

Complainant: Why are the walls blocked, mor?

Bailiff Rrok Deda: I have a suspension decision, because Noja will trick me!/tvklan.al

Latest news