Flash News

E-TJERA

The mystery of the disappearance of the 'king of bets', the uncle of Vis Martinaj speaks: The mastermind is Edi Rama and his gangs

The mystery of the disappearance of the 'king of bets', the uncle of

Ervis Martinaj continues to remain missing without a trace. Since the afternoon of August 9, when the family reported that they had lost contact with him, there has been no information about Martinaj regarding his last location.

His uncle, Faik Martinaj, who also reported the disappearance of his nephew, confessed in the Report TV studio who he thinks is hiding in Martinaj's disappearance.

Faiku made a strong statement when he said that the mastermind behind Ervis Martinaj's disappearance is Prime Minister Edi Rama. According to Martinaj, the disappearance of Vis was organized by Rama and his gangs.

"I know the disappearance of my nephew, he is the prime minister, the organizer is prime minister Edi Rama with his gangs and all the oligarchs who have interests from the south coast", said Faik Martinaj.

He adds that he is completely convinced that his nephew was killed. According to Faik Martinaj, the warning about the disappearance of Vis has come since the April 25 election campaign, when Rama referred to him by saying "I tell that director that we know his car's license plate".

FULL INTERVIEW WITH FAIK MARTINAJ

Journalist: We are discussing about Ulvi Skana who has gone missing and it is suspected that his disappearance is related to your nephew, Ervis Martinaj. You stated to the police, you said that he sent you the last message around 7 in the afternoon on August 9.

Faik Martinaj: Around 7:23 in the afternoon, in the evening.

Journalist: What did he write in that message?

Faik Martinaj: Nothing. Nothing. Take care of the house, that's all.

Reporter: He just greeted you?

Faik Martinaj: We knew that this prime minister of Albania, a national disaster, the chief criminal of the Albanian nation, Edi Rama, has given us the message since last year's campaign, when he told him that "I tell to that director of betting" that is, since then he has threatened us, that "we know the number plate of the car" and so that is. I know the disappearance of my nephew, he is the prime minister, the organizer is prime minister Edi Rama with his gangs and all the oligarchs who have interests from the south coast. The mastermind behind my nephew's disappearance. That the attack kills you, does not destroy the corpse.

Gazetarja: Zoti Faik! Zoti Faik! Unë kam dëgjuar edhe deklaratat e kryeministrit tonë Edi Rama që shkarkoi drejtorin e policisë se pret nga policia një version zyrtar.

Faik Martinaj: Po se nuk i intereson me e zbulu. Se ishin veglat e tij. Ky ishte iniciatori. Ky ishte organizatori i zhdukjes. Shiko, hasmi të vret, nuk e zhduk kufomën. Këtë, vetëm shteti, një SpiroKolekë i dytë dmth i zhduk kufomat.

Gazetarja: Pra ju besoni se nipi juaj është vrarë?

Faik Martinaj: 100% 100%, e di kryeministri këtë punë

Gazetarja: Për zhdukjen e nipit tuaj ka pasur deklarata nga kryeministri aktual që e ka komentuar, por edhe nga ish-kryeministri Berisha.

Faik Martinaj: Nuk i kam dëgjuar deklarimet e ish-kryeministrit Berisha, por (ndërhyn gazetarja: Dëshironi t’ua them edhe unë) por kam dëgjuar që në zgjedhjet e prillit të vitit të kaluar kam dëgjuar kryekriminelin, kryeministrin aktual, kryekriminelin (ndërhyn prap gazetarja: Zoti Faik!) edhe që ka deklaruar para mijëra mijëra mijëra qyetarëve në mitingje që “unë I them atij drejtorit se ne ia dimë targën e makinës”, pra ne na e ka kallzu që do t’jua zhduk.

Gazetarja: Po të lutëm Zoti Faik! Ju më deklaruar se janë gjashtë banda, ju e dini që nipi juaj…

Faik Martinaj: Bandat e Edi Ramës, ata që kanë zaptu bregdetin e jugut, bandat e Edi Ramës, i din Edi Rama, e din, krimineli e din, kryekrimineli është Edi Rama.

Gazetarja: Nipi juaj është zhdukur që në datën 9 gusht zoti Faik dhe një pjesë e mirë e miqve të tyre, janë vrarë dhe ekzekutuar dhe vetëm para disa kohëve është ekzekutuar edhe familjari juaj Brilant Martinaj. U eleminuan edhe miqtë dhe në fund ai u zhduk.

Faik Martinaj: Të gjitha, të gjitha janë…

Gazetarja: Mendoni se kemi të bëjmë me bandat e tjera që mund të jenë hakmarrë?

Faik Martinaj: Jo, jo, bandat janë të Edi Ramës. Të gjitha këto. Është iniciatori, është ideatori i të gjithave. Skenari është i Edvin Kristaq Rama, krimineli i kombit.

Gazetarja: Por hetuesit po punojnë dhe të marrin në pyetje kundërshtarët e Ervis Martinajt dhe Brilant Martinajt. Ata rezultojnë jashtë fatkeqësisht. Mendoni se shteti i ka eleminuar këto të gjithë ndër vite? Saga e vrasjeve ka nisur në 2018.

Faik Martinaj: Moj motër, Edi Rama i ka qit prej burgut të përjetshëm. Leji ça rrenash fliten. Ky është mjeshtër. Shiko, kundërshtari, hasmi të vret, nuk ka me të zhduk xhenazen.

Gazetarja: Mendoni se është vrarë dhe kufoma është fshehur.

Faik Martinaj: Me porosi të Edi Ramës.

Gazetarja: Me pak fjalë kështu është shprehur edhe ish-kryeministri Sali Berisha.

Faik Martinaj: Kryeministri me gjithë oligarkët e bregdetit.

Gazetarja: Zoti Faik, por çështja është kthyer në politike, kanë folur edhe kryeministri aktual edh eish-kryeministri. Z.Berisha thotë se është vrarë nipi juaj dhe kufoma mbahet peng. Nga ai e keni mësuar këtë?

Faik Martinaj: Jo, jo, jo, jo!

Gazetarja: Po nga e keni mësuar?

Faik Martinaj: Yes, I know that in the April campaign of last year, he told us. He went to the rally and declared: "I tell that betting director..." Yes, I have the video here to take it to ëhatsapp, but I wanted to take it. "I tell that betting director, he swears, I know his car's license plate, he's also getting into the rat hole, we'll find you." He found it too. Just as the owner declared, he found it. Listen sister, the enmity has no interest in destroying the funeral and the corpse, my father has left me no enmity with anyone. But this nation's leader, Edvini (journalist interjects: Let's be a bit correct that we are on live broadcast) Edi Rama...

Reporter: You don't think the clue that his friends were eliminated and he might have disappeared himself?

Faik Martinaj: Not mine, what has disappeared, Edi Rama said that in the last elections... he told us he will eliminate you...

 

Latest news