KRYESORE

3 shenjave të horoskopit që nuk u ecën dhe aq

3 shenjave të horoskopit që nuk u ecën dhe aq

Peshorja

Peshorja nuk e përplas kokën pas muri sepse është e fiksuar për çfarë thotë një mashkull apo kushdo tjetër për jetën e saj.

Ajo e di mirë se kush nuk e aprovon është thjesht një person që ka ide të ndryshme me të sajat.

Andaj nuk i jep asnjë lloj rëndësie. Prandaj krijon lidhje me meshkujt, komplet me strategji të ndryshme nga ajo e “vajzës së mbarë”.

Peshorja sillet në atë mënyrë që meshkujt të kuptojnë. Nuk humbet nëpër debate, as nuk qan, por vepron.

Binjakët

Femra e shenjës së Binjakëve është një grua e fortë. E sigurt në vetvete. Një femër që kërkon hapësirat e saja dhe po ashtu e lejon t’i ketë edhe partneri.

Ajo është e aftë të shohë përtej asaj që thuhet dhe pamjes së jashtme. Veçanërisht tek meshkujt.

Arrin të kapë sinjalet, kur diçka nuk funksionon në një lidhje, lidhur me një shoqe, me familjen ose me burrin.

Ujori

Femra e shenjës së Ujorit është një femër fantastike. Një femër e pjekur që di çfarë do nga jeta dhe si të arrijë objektivat.

Është një femër që ka mësuar që të mos vendosë një mashkull ose një histori dashurie, përpara vetes së saj.

Është një femër e pavarur si nga ana ekonomike, ashtu edhe nga ajo morale. Vendimet i merr vetë.

Ditari politik

Të fundit