Çfarë mbetet pas…

Një punëtor qëndron në rrënojat e një dyqani të naftës dhe gomave të automjeteve të goditur nga sulmet ajrore të udhëhequra nga Saudite në Sanaa, Jemen, korrik 2020. REUTERS / Khaled Abdullah