Flash News

Ditari i Opozitës

Meta takim me këshilltarët e PL në Këshillin Bashkiak të Tiranës

Meta takim me këshilltarët e PL në Këshillin Bashkiak

Kreu i Partisë së Lirisë Ilir Meta është takuar sot me këshilltarët e kësaj force politike në Këshillin Bashkiak të Tiranës.

Meta shkruan se janë diskutuar çështjet tepër kritike me të cilat përballen sot qytetarët në Tiranë dhe shqetësimet në rritje të tyre.

Po ashtu Meta theksoi se do t’i nënshtrohen menjëherë llogaridhënies së vazhdueshme.

POSTIMI I PLOTË

Ishte kënaqësi takimi sot me Grupin e Këshilltarëve të Partisë së Lirisë në Këshillin Bashkiak të Tiranës.

U diskutuan gjerësisht çështjet tepër kritike me të cilat përballen sot qytetarët në Tiranë dhe shqetësimet në rritje të tyre, që lidhen drejtpërsëdrejti me keqadministrimin dhe shpërdorimin ekstrem të taksave të qytetarëve nga Bashkia e Tiranës.

Këto çështje do t’i nënshtrohen menjëherë llogaridhënies së vazhdueshme dhe verifikimit me shumë përgjegjësi e vendosmëri nga Këshilltarët e Partisë së Lirisë.

Urime dhe suksese drejtuesve të sapozgjedhur të Grupit të Këshilltarëve, Kryetarit Endrit Braimllari, Nënkryetarit Genc Gjokutaj dhe Sekretares Eriona Bixha.

Të fundit