Dritan Prifti flet për gjendjen shëndetësore: Kam një vit që luftoj me një sëmundje agresive gjaku

Ish­-ministri, Dritan Prifti ka ndarë me ndjekësit në rrjetet sociale lajmin për gjendjen e tij shëndetësore dhe sqaron se kjo është arsyeja pse nuk do të jetë pjesë e listave për deputetë në zgjedhjet parlamentare të 18 qershorit.

Prifti shkruan se ka mbi një vit që lufton me një sëmundje agresive dhe të vështirë gjaku dhe se nuk mund të shkëpusë trajtimn për t’u marrë me fushatën. “Lutjuni Zotit nëse besoni që unë ta kaloj shpejt këtë sëmundje dhe të jemi bashkë në momentin më të parë” shkruan Prifti.

POSTIMI I PLOTË:

Përshëndetje miqtë e mi. E di që jeni kuriozë të dini nëse unë do kandidoj në zgjedhjet e 18 qershorit. Nuk do kishte kënaqësi më të madhe për mua sesa të kisha mundësi të kandidoja dhe përfaqësoja përsëri Ju ne politike. Por nuk mundem fizikisht. Kam mbi një vit që luftoj me një sëmundje agresive dhe të vështirë gjaku. Kurimi vazhdon dhe pak muaj dhe nuk më jep mundësi të shkëputem për fushate. Kam bindjen që do ta kaloj dhe këtë siklet shpejt. Nuk dua të mërziteni. Këto zgjedhje nga mënyra si po bëhen, pa opozitën, do dështojnë dhe do ri përsëriten shpejt. Lutjuni Zotit nëse besoni që unë ta kaloj shpejt këtë sëmundje dhe të jemi bashkë në momentin më të parë. Unë nuk do votoj në këto zgjedhje. Nuk mendoj se dhe ju keni motiv të votoni. Shqipëria ka ecur mbrapa drejt varfërimit dhe mungesës së demokracisë. Megjithatë askush nuk mendon për ju, nëse nuk mendoni për vetë. Nëse do votoni, bëjeni për interesin tuaj dhe askujt tjetër.

 Ju përqafoj Dritan Prifti