Emërohet drejtori i ri i Policisë së Shkodrës, mbante detyrën e rëndësishme në Drejtorinë e Përgjithshme

Vehbi Bushati është drejtori i ri i Policisë së Shkodrës. Bushati është emëruar në këtë post pas kalimit të Gjovalin Lokës në krye të Departamentit për Sigurinë Publike.

Vehbi Bushati ishte zv/drejtor në Drejtorinë e Anti-Terrorit si dhe ka mbajtur detyra të tjera të rëndësishme si ajo drejtorit të Krimeve apo drejtues i Policive në Lezhë, Dibër, Korçë dhe Vlorë.