Flash News

POLITIKOFF

Kylie Jenner shows what's in her bag, but her daughter's $40,000 Rolex took the spotlight

Kylie Jenner shows what's in her bag, but her daughter's $40,000 Rolex

Kylie Jenner posted a video on TikTok yesterday to show off what's in her bag, and instead of taking her personal items out of her $4,500 Bottega Veneta bag, she showed off ... a tiny Rolex.

The "Kardashians" star said, "I've got Stormi's little watch here, " holding up what appears to be a gold Rolex Day-Date watch (which costs around $40,000) belonging to daughter Stormi Webster to the camera. of her 5-year relationship with Travis Scott. " It was actually my watch, but she put it on - look how small her wrist is - put it on at a birthday party and she didn't want to put it on again."

Along with the expensive watch, Jenner wore several of her own products as well as her sister Kim Kardashian's Skims.

Kylie Jenner shows what's in her bag, but her daughter's $40,000 Rolex

Ajo nxori një kapëse të zezë flokësh të Skims (24 dollarë) nga çanta e saj, duke thënë "gjithmonë të duhet një kapëse flokësh”. Më pas, nëna e dy fëmijëve tregoi një buzëkuq Kylie Cosmetics (13 dollarë) dhe Kylie Cosmetics Glow Balm (17 dollarë), duke deklaruar se do të "vendos edhe pak, edhe pse gjëja e fundit që më nevojitet është skuqja".

Por, pavarësisht se çfarë tregoi Kylie, fansat komentuan vetëm Rolex-in.

"Nuk tregon asgjë që është në të vërtetë në çantën e saj, përveç produkteve të Kylie, Skims dhe një Rolex," komentoi një fans në TikTok, ndërsa një tjetër shtoi, "Ora e zakonshme Rolex e hedhur në çantë lol."  Megjithatë, çanta e Kylie përmbante disa surpriza, duke përfshirë një rul ngjitës, të cilin Kylie ia atribuoi dashurisë së saj për të krijuar albume.

The watch shouldn't come as a surprise to KarJenner fans, as Stormi is known for stunning products and outfits. Last month, the 5-year-old looked matchy-matchy with her mother in a Jean Paul Gaultier outfit as they attended a party for the designer in New York.

Latest news