Flash News

POLITIKOFF

Nicole Kidman disappoints fans with her stance against 'Balenciaga'

Nicole Kidman disappoints fans with her stance against 'Balenciaga'

Acclaimed actress Nicole Kidman has been criticized for refusing to denounce Balenciaga, despite the backlash sparked by a recent shoot that placed children alongside BDSM-themed items. The movie star will take part in the fashion brand's Spring 2023 campaign, which was revealed last week just as the scandal broke.

Nicole Kidman disappoints fans with her stance against 'Balenciaga'

Fans have since flooded her Instagram comments with calls for her to denounce the brand or issue a statement. So far, there has been no reaction from the actress, as she has decided to remain silent about the scandal. In the post that the 55-year-old informed fans that she will present the spring collection of 'Balenciaga', fans reacted immediately. They write:

"Nicole you are so sweet. Get off this company! You're going to lose a lot of fans! I'm so upset.  I've always liked you Nicole, but I'm shocked that you didn't say anything about the horrible photos this brand you represent posted . Shame on you for supporting it. Why are you associated with this company? I expected better."

Një tjetër fanse iu referua yllit televiziv Kim Kardashian, e cila bërë një deklaratë në lidhje me markën teksa shkruan:

"Të paktën @kimkardashian ka folur. Pse ju po heshtni?"

Kidman, e cila ka dy vajza me bashkëshortin Keith Urban dhe dy fëmijë të birësuar me ish-in Tom Cruise, u pyet gjithashtu se si do të ndihej nëse fëmijët e saj do të ishin paraqitur në fushatë. Gazeta “MailOnline” ka kontaktuar Kidman dhe Balenciaga për koment, por nuk ka marrë asnjë përgjigje. Reagimi vjen pasi ‘Balenciaga’ u padit në lidhje me fushatën reklamuese me shfaqjen e fëmijëve që mbanin arushë pelushi me pajisje BDSM për promovimin e koleksionit të saj pranveror.

Nicole Kidman disappoints fans with her stance against 'Balenciaga'

We recall that for one of Balenciaga's well-known designers, online critics have shown some disturbing images of her work. Russian-born Lotta Volkova moved to London at the age of 17 to study at world-renowned fashion institution Central Saint Martins.

Latest news